Tapicskoló

Kreatív érzékszervfejlesztés már 20 hónapos kortól. Óriási papírra festegetve, nagymozgásokkal indítva egészen az apró, finommotorikus mozgásig jutunk, festünk ecsettel, hengerrel, szivacsdarabbal, levelekkel, nyomdázunk krumplival, gyurmázunk, színes homokot szórunk és felszabadultan tapicskolunk 45 percen keresztül.

Ezekben a játékokban kiélhetők a fantáziák (a fantáziákkal való ismerkedés), és ismétlések által fokozatosan csökkenthető a belső feszültség.

Egészen nagyóvodás korig javaslom bármelyik gyermeknek, de különösen, ha társas kapcsolataiban visszahúzódó, érzékeny, érzelmeit nehezen dolgozza fel.

Visszajelzések:

Lilla anyukája: "Kipróbáltunk több foglakozást és Lilla ezt szereti a legjobban. Ráadásul ilyet otthon nem lehet csinálni."

Tapasztalataim szerint a gyerekek nagy többsége imádja a festékben tapicskolást, bámulni a színek keveredését, nyomot hagyni bármilyen módon a papíron. A foglalkozás után mindenképpen egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb gyermeket viszel haza. Ráadásul a jobb agyféltekéjét is garantáltan használta a szabad alkotás alatt.

A foglalkozást vezeti: Szabadkai Anna 

A foglalkozás ára: 1500Ft/ 1 gyermek minden további gyermek 500Ft

A foglalkozáson használt anyagok gyermek, bőr és ruha barátok. Azonban ha mégis vigyázni szeretnél a ruhájára, akkor kérlek hozzatok festő kötényt vagy váltóruhát.

 

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45