Kerekítő mondókás móka (0-3 év)

az első közösségi örömélmény

Az ölbeli játékok az első játékformák, amelyeket még beszélni sem tudó gyermekkel is játszhatunk, pár hónapos kortól akár nagy óvodás korig.

A művészeti, a zenei, az érzelmi nevelés alapkövei.
Ezek a kétszemélyes játékok hozzájárulnak a gyermekek érzelmi biztonságának kialakulásához, a harmonikus szülő-gyermek kapcsolathoz.

Észrevétlenül fejlesztik a gyermek anyanyelvi képességeit, szókincsét, hallását, beszédértését és kihatnak a mozgás fejlődésére is.
Természetesen a gyermekek életkorából, figyelmük tartósságából adódóan a teljes  foglalkozásból 25-30 percet töltünk ölbeli játékokkal.


Visszajelzések: 

Panna(9 hó) anyukája mondta:  "Még nem tud beszélni Panna, de mutatja a tenyerén a karika rajzolást , ahogy a Kerekítő foglalkozáson szoktuk, így kéri, hogy énekeljem neki a Kőketáncot."

Noel(15 hó)  anyukája mondta:  "Nem értettem, hogy az utóbbi időben miért üti oda a lábát erősen a padlóhoz és megy körbe a szobában, de egy hangfoszlányból rájöttem, hogy az „Erre kakas, erre tyúk kezdetű mondókát játssza, ahogy a foglalkozáson szoktuk."

Bori anyukája mondta(11hó): "Ha bekanyarodunk  az utcába ,már alig lehet a baba kocsiban tartani , tudja hogy az Ötpöttybe jövünk."

Tapasztalataim szerint a legideálisabb 6.-8. hó között elkezdeni a foglalkozást, és a leglátványosabb eredményeket a heti  rendszeres részvétel mellett tapasztalhatod meg igazán.

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45