Bölcsis Játszódélelőtt:

 

Van, amikor neked egy  jó adag energia kell már a következő naphoz, gyermekednek pedig csak a játék, játék, játék?

    Tapasztalataim szerint a gyermekek nagyon pontosan el tudják dönteni , hol jó     lenni és, hogy kikkel  jó együtt lenni. Örülök, hogy minden évben baba és mama barátságok születnek a bölcsis játszóban, amelyek egyébként nem jöhettek volna létre, ha nem jönnek el  hozzánk a családok. Erre nagyon büszke vagyok. Gyertek,lehet, hogy ti  is, itt találtok barátokat.

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor már szüksége van néhány órára a kortársaira.
A korábbi, ám kíméletes szocializáció, anya biztonságában, lehetőséget teremt a  kiegyensúlyozott, későbbi szorongásoktól mentesebb életre.

Fontos annak megtapasztalása, milyen állandó közösségben lenni, milyen érzés hétről-hétre az ismerősökkel találkozni, játékokat megosztani, játszani.
A családias körülmények, előkészítik a későbbi nagyobb gyermekközösséghez való zökkenőmentesebb csatlakozást.

A bölcsis játszóban fő tevékenység a játék, és annak öröme,  az együtt töltött idő minősége, és olyan kisgyermekkorral összefüggő kérdések megbeszélése, amelyek leginkább foglalkozatják az anyukákat.

Visszajelzések: 

Ella anyukája mondta: "Egyszerűen jól érezzük itt magunkat . Azt vettem észre, hogy a játékok talán nem is annyira fontosak, mint az, hogy Ella az ismerős társakkal lehet együtt. Én pedig amíg játszanak szeretek beszélgetni a többi anyukával".

Kolos anyukája mondta: "Olyan jó a tudat, hogy van egy hely, ahol Kolos jól érzi magát és én el tudok menni  nélküle ügyet intézni,  és nem kell azon gondolkodni, hogy vajon mi van vele, mert tudom, hogy jó helyen van."

Javaslom akár már 10-12 hónapos kortól.

 

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45