JELENLEG SZÜNETEL A FOGLALKOZÁS

 

Ovis angol(3-6 év)

Mini ovis játszócsoportunk gyerkőcei már nagyovisok lettek. A mini ovi játszóban Renáta nénivel hetente játékos angol nyelvi „fürdőt „vettek és az eredmények, a gyerekek fogékonysága, érdeklődése és a szülők kérésére tovább visszük az angol nyelv játékos tanulását az óvodás korosztályra.

A szülők visszajelzései alapján a játékosan megtanult szavakat otthoni környezetben a megfelelő szituációban alkalmazzák is a gyermekek.

Visszajelzések:

Lara anyukája mondta : "Lara születésnapi tortájára több marcipán figurát tettünk és bár a nyári szünetben nem angoloztunk  mégis váratlanul angolul,( anyukája kellemes és nagy meglepetésére) ahogy az angol foglalkozáson játékosan megtanulta, nevezte meg a bárányt."

Szonja anyukája mondta: "A fürdőszobában esti fürdés után Szonja megcsúszott és kicsit beütötte a fejét. Fölállt, és ahogy a majmos kedvenc angol mondókájában a kismajom is beüti a fejét -Szonja fogta a fejét és mondtat angolul  : bumped his head"

Tapasztalataim fantasztikusak. Minden játékos angol foglalkozást Renáta vezetése mellett,  magam is végig játszottam a gyerekekkel. Gyakran a rövid kis dalocskák, a kedves egyszerű mondókák napokig ott motoszkáltak a fejemben, és az övékéiben is. Gyorsan és minden különösebb erőfeszítés nélkül fogadnak el, szeretnek meg és használnak játékosan egy másik nyelvet.

Gyertek, játszatok velünk angolul.

   
KAPCSOLAT:
Kecskemét
Nyíl utca 9/B
Szabadkai Anna
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

30/676 43 45